Caféerne

Café

Phenix

The original est. 1999

Café Phenix

I Valby

Cafe Phenix er en hyggelig café til alle anledninger. Der er mulighed for at komme ned og spise brunch alle dage, til frokost serveres lette retter, og til middag kan man tage den helt store tur rundt i menukortets fristende udvalg. Priserne er billige, og menukortet består af klassiske caféretter som sandwiches, burgere samt libanesiske specialiteter.
Det er også muligt at sidde udenfor i gårdhaven som har fået nye look efter en omfattende renovering.

Parkering: fri gade parkeringspladser

Offentlig transport: Der er 2-3 minutters gågang fra Valby station

Siddepladser: Ude 50, Inde 95 og 95 gårdhaven

big_val

ud2

 

big5

ud7

Café Phenix

på Frederiksberg

I 2011 åbnede Cafe Phenix på Allégade 8 overfor Lorry. Her kan du sidde udenfor under kastanjetræet og spise brunch eller få en drinks. Menukortet byder fx på Phenix burger med hjemmelavede pomfritter og chili mayo eller Phenix hjemmebagte sandwich med kylling eller oksekød samt libanesiske specialiteter som er meget populære. Hertil kommer et pænt udvalg af pastaretter og hovedretter, bl.a. bøffer af dansk krogmodnet kød. Phenix er især kendt for sin overdådige tag-selv-brunch, som fås både weekend og hverdag.

Parkering: Parkeringsplads fri 2 timer.

Parkering: Offentlig transport: Bus nummer 18 stopper lige ude foran cafeen. Der er 4-5 minutters gågang fra Frederiksberg center og Frederiksberg metro station

Parkering: Siddepladser: Ude 130, Inde 85

 

Café Phenix

på Øresundsvej

Café Phenix Amager ligger på Øresundsvej et stenkast fra Amager Strandpark. Stedet er både ideelt for lokale gæster, og for de der skal en tur til stranden. Vi er imødekommende, servicemindede og tager godt imod vores gæster. Der er en særdeles afslappet og hyggeligt atmosfære i de store lokaler, der er pyntet med farverige puder og blomster. Om aftenen falder den smukke aftensol lige ned på den store terrasse, hvor der er udeservering. Et fantastisk sted at nyde en middag efter en tur på stranden en sommeraften.

Siddepladser: Ude 85, Inde 70

Offentlig transport: Metroen stopper lige ved døren (Øresunds stationen). Der er 2-3 minutters gå gang til Amager Strandpark.

Parkering: Området er ikke parkerings zone. Men Lidl’s parkeringspladser er det kun fri 1 timer.

Nyhed: Bestil TakeAway gennem Just Eat!


Bestil på JUST EAT

big1

big7